+387 51 247 100 , бесплатна инфо линија 0800 50 116 callcentar@elektrokrajina.com
Izaberite stranicu

Приједор, 08.07.2014. године

ЗП „Електрокрајина“ је примила у радни и приправнички однос у „Електродистрибуцији“ Приједор петоро радника електротехничке струке из категорије породица погинулих бораца са подручја града Приједора.

Директорица „Електрокрајине“ Сека Кузмановић је том приликом уговоре о раду на одређено вријеме потписала са Владиславом Марковиновићем и Душком Карлицом, док је уговоре о обављању приправничког стажа потписала са Владимиром Тривуновићем, Александом Милинковићем и Зораном Ританом, дјецом погинулих бораца Војске РС.

Директорица је новим радницима честитала на добијању посла истичући да је ово још један доказ друштвено одговорног и социјално осјетљивог пословања „Електрокрајине“, које се одвија у сарадњи са локалним одборима Борачке организације РС.

Она је напоменула да је свечани чин потписивања уговора у Приједору само један у низу таквих активности, наводећи да ће се са овим процесом, у сарадњи са Борачком организацијом РС, наставити и у наредном периоду.

Свечаном потписивању уговора присуствовали су и Рајко Срдић и Ненад Дрљача, извршни директори „Електрокрајине“, затим, Далибор Павић, руководилац „Електродистрибуције“ Приједор, те делегација Борачке организације града Приједора.

Зоран Предојевић, предсједник Борачке организације града Приједора, захвалио се руководству „Електрокрајине“ на разумјевању и изласку у сусрет за запослење чланова породица погинулих бораца.

Он је истакао да је „Електрокрајина“ са ових пет радника, до сада запослила 12 чланова породица погинулих бораца са подручја Приједора.

{loadposition zaposlenje}