+387 51 247 100 , бесплатна инфо линија 0800 50 116 callcentar@elektrokrajina.com
Izaberite stranicu

Приједор, 01.08.2017. године

„Електрокрајина“ је данас у Приједору пригодно обиљежила крсну славу, Светог пророка Илију – Илиндан.

Славски обред служио је протојереј-ставрофор Ранко Малетић у свечаној сали хотела „Приједор“ у присуству више од 270 радника „Електрокрајине“, високих званица и гостију, након чега је уприличен славски ручак.

Директорица Сека Кузмановић је у пригодном обраћању руководиоцима и радницима честитала крсну славу, а гостима зажељела угодно дружење.

Она је указала да „Електрокрајина“, поред обављања основне дјелатности, увијек настоји да његује традиционалне вриједности и обичаје.

„Лично сматрам да се успјех нашег колектива не може мјерити само у киловат-часовима и конвертибилним маркама, јер задовољство сваког од нас не би било потпуно без позитивне радне атмосфере, заједничног дружења и духовног надахнућа“, истакла је Сека Кузмановић.

Подсјетила је да је Предузеће Илиндан дуги низ година славило у Бањој Луци, али да су ту праксу промијенили прије двије године од када се обиљежава сваки пут у другој радној јединици.

Након Мркоњић Града и Лакташа, ове године је част домаћинства славе припала приједорској „Електродистрибуцији“.

{loadposition slava2017}

Далибор Павић, руководилац РЈ Приједор, изразио је задовољство што су одабрани за домаћина, указујући да су у протеклом периоду имали значајне пословне активности.

„Константно се трудимо да наше услуге према потрошачима буду што квалитетније, што остварујемо кроз реализацију планираних инвестиција. На терену смо стално активни у реконструкцији мреже, увођењу даљинског очитавања потрошње електричне енергије и другим пројектима“, нагласио је Павић.

Славској свечаности присуствовали су и Жељка Стојичић, потпредсједник Народне скупштине РС, неколико народних посланика, в.д. генералног директора „Електропривреде РС“ Жељко Ковачевић, градоначелник Приједора Миленко Ђаковић, те бројни други гости из Приједора и околних општина.