+387 51 247 100 , бесплатна инфо линија 0800 50 116 callcentar@elektrokrajina.com
Izaberite stranicu

Бања Лука, 04.08.2017. године

У холу Дирекције „Електрокрајине“ данас је служен парастос за 18 радника који су дали живот за слободу Републике Српске у протеклом Одбрамбено-отаџбинском рату.

Чланови Управе предузећа, представници борачких организација „Електрокрајине“ и града Бања Лука, те бројни ратни ветерани и радници тим су поводом положили вијенце и прислужили свијеће испред спомен‑плоче погинулима.

Предраг Кнежевић, предсједник Скупштине Борачке организације града Бања Лука, у обраћању присутнима казао je да се погинули саборци никада не смију заборавити, наводећи да је „Електрокрајина“ један од ријетких колектива који на прави начин чува сјећање на бивше колеге.

„Управа “Електрокрајине“ је значајно помогла и изашла у сусрет потребама породица погинулих бораца и на томе им се јавно захваљујем“, истакао је Кнежевић.

Рушко Петковић, делегат Борачке организације Предузећа, захвалио је свим присутним што чувају успомену на погинуле колеге и саборце, изражавајући наду да ће ово обиљежавање сваке године бити све бројније.

{loadposition parastos2017}

За присутне борце из свих радних јединица Предузећа уприличен је пригодан ручак у ресторану „Електродистрибуције“ Бања Лука.