+387 51 247 100 , бесплатна инфо линија 0800 50 116 callcentar@elektrokrajina.com
Izaberite stranicu

Бања Лука, 05.08.2016. године

У згради Дирекције „Електрокрајине“ служен je парастос за 18 погинулих бораца Војске Републике Српске – радника предузећа.

Након помена који су служили свештеници Бањалучке епархије СПЦ, чланови Управе „Електрокрајине“, те представици борачких организација предузећа и Града Бања Лука, су прислужили свијеће и положили вијенце испред спомен плоче погинулима.

Миљан Радоја, предсједник Борачке организације „Електродистрибуције“ Бања Лука, је у пригодном обраћању присутнима казао да имена погинулих сабораца и радних колега морају свима стално бити у мислима.

„Посебно се то односи на борце који су имали срећу да се послије рата живи врате кућама, као и све оне који се у овој земљи нешто питају, а који требају да поведу више рачуна о породицама погинулих бораца“, нагласио је Радоја.

{loadposition parastos2016}

Он је позвао колеге борце на оснивање јединственог одбора Борачке организације на нивоу предузећа, што је подржала и директорица Сека Кузмановић, наводећи да како су „јединствени били у строју и рову, тако треба и да буду јединствени и унутар радног колектива“.