+387 51 247 100 , бесплатна инфо линија 0800 50 116 callcentar@elektrokrajina.com
Izaberite stranicu

Бања Лука, 07.08.2015. године

У просторијама Дирекције „Електрокрајине“ данас је, уз саслужење свештеника Српске православне цркве, служен парастос за 16 погинулих бораца – радника предузећа у протеклом Одбрамбено-отаџбинском рату.

Тим поводом су чланови породица погинулих бораца, Управа „Електрокрајине“ на челу са директорицом Секом Кузмановић, предсједник Предсједништва Борачке организације РС Душко Милетић, предсједник Синдиката радника „Електропривреде РС“ Небојша Бјелица, те челници борачке организације предузећа и Града Бањалука, прислужили свијеће и положили цвијеће испред спомен плоче погинулима.

Миљан Радоја, предсједник Борачке организације „Електрокрајине“, је у пригодном обраћању присутнима захвалио Управи предузећа на подршци у организацији помена истичући да је морална обавеза свих да се сјећају колега и сабораца који су положили живот за Републику Српску.  

Служење помена за погинуле борце – раднике „Електрокрајине“ организовали су Борачка организација предузећа уз подршку Управе и Синдикалне организације.