+387 51 247 100 , бесплатна инфо линија 0800 50 116 callcentar@elektrokrajina.com
Izaberite stranicu

Обавјештавамо јавност и кориснике дистрибутивног система ЗП „Електрокрајина“ а.д. Бања Лука да се све пословне активности овог предузећа настављају несметано након пожара који је 09.10.2023. године, захватио помоћни пословни објекат Дирекције у центру Бање Луке.

У пожару је изгорјела једна етажа и кров помоћног објекта са осам канцеларија „Електропривреде Републике Српске“ у закупу, и четири канцеларије „Електрокрајине“.

Правовременим активирањем противпожарног аларма сви радници су безбједно и на вријеме напустили ватром захваћени објекат и сусједну главну зграду Дирекције.

Све базе података и важна документација „Електрокрајине“, кључна за пословни процес, је сачувана и на сигурном, јер се налази у дуплој дигиталној форми, похрањена у серверима на одвојеним локацијама које нису биле погођене пожаром.

Одмах након обављеног увиђаја надлежних истражих органа, Дирекција „Електрокрајине“ је 11.10.2023. године наставила са редовним пословним активностима.

Радови на изградњи и одржавању електродистрибутивне мреже, те поступања по захтјевима и рекламацијама корисника по теренским јединицама, су се обављала континуирано, без било каквог прекида.