+387 51 247 100 , бесплатна инфо линија 0800 50 116 callcentar@elektrokrajina.com
Izaberite stranicu

„Електрокрајина“ је за најбољу спортисткињу инвалида у Републици Српској Бојану Вукотић Барашин и њену породицу обезбједилa смјештај за вријеме трајања рехабилитације у Специјалној болници „Мљечаница“ код Козарске Дубице.

Бојани, њеном супругу Саши Јовићу који је инвалид у колицима, и деветомјесечној кћеркици, обезбјеђен је бесплатан смјештај у „синдикалној“ кући овог предузећа у близини болнице.

Она је захвалила „Електрокрајини“ и бањолучком Стонотениском клубу инвалида „Врбас“ у коме тренира заједно са супругом, истакавши да ће им пуно значити боравак у природи и рехабилитација у „Мљечаници“, у којој ће добити адекватну његу.

„Драго ми је да је неко препознао да се трудимо да будемо независни људи, имамо породицу, радимо и бавимо се спортом“, казала је Вукотићева.

Родољуб Топић, извршни директор за економске послове „Електрокрајине“, изјавио је да на овај начин показују да су друштвено одговорно предузеће.

„Срећан сам што смо на иницијативу колеге Јовице Шормаза могли помоћи овим дивним младим људима који се боре за будућност своје породице“, рекао је Топић.