+387 51 247 100 , бесплатна инфо линија 0800 50 116 callcentar@elektrokrajina.com
Izaberite stranicu

„Електрокрајина“ обавјештава кориснике својих услуга о предузимању максималних напора да обезбиједи одржавање електроенергетског система и континуиране испоруке електричне енергије, имајући у виду проблеме које је пред све нас поставила пандемија вируса корона.

Радници Електрокрајине су, као и сви други грађани, изложени ризику од заразе корона вирусом, због чега постоји могућност да се већи број наших радника нађе на боловању или у изолацији, што може утицати на одржавање система на појединим подручјима, а и шире.

Због тога упућујемо апел свим корисницима наших услуга да заједнички дјелујемо у циљу очувања здравља како би у коначници могли имати континуирану испоруку електричне енергије у својим кућама, школама, болницама као и предузећима.

У складу са наведеним, „Електрокрајина“ је учинила још један корак у том смјеру и покренула нову услугу Корисничког сервиса „Мој рачун“, на својој интернет страници, на којем између осталог, наши корисници могу уписати стање свог бројила на крају мјесеца. На овај начин, заједнички можемо смањити физичке контакте и могућност преношења заразе, јер у том случају наши радници неће имати потребу улазити у ваше куће и дворишта, да би извршили очитања бројила.