+387 51 247 100 , бесплатна инфо линија 0800 50 116 callcentar@elektrokrajina.com
Izaberite stranicu

[ед. 05 сеп, 2022]

65-11/21-Н (25.05.2022.)
pdf2 Одлука о избору – Лот 1: Дирекција
pdf2 Одлука о избору – Лот 2: Теренска јединица Бањалука
pdf2 Одлука о избору – Лот 3: Теренска јединица Градишка
pdf2 Одлука о избору – Лот 4: Теренска јединица Приједор
pdf2 Одлука о избору – Лот 5: Теренска јединица Нови Град
pdf2 Одлука о избору – Лот 6: Теренска јединица Челинац
pdf2 Одлука о избору – Лот 7: Теренска јединица Лакташи
pdf2 Одлука о избору – Лот 8: Теренска јединица Прњавор
pdf2 Одлука о избору – Лот 9: Теренска јединица Козарска Дубица
pdf2 Одлука о избору – Лот 10: Теренска јединица Мркоњић Град
pdf2 Одлука о избору – Лот 11: Теренска јединица Србац
pdf2 Одлука о избору – Лот 12: Локација Котор Варош
pdf2 Одлука о избору – Лот 13: Локација Шипово
pdf2 Одлука о избору – Лот 14: Локација Кнежево
pdf2 Одлука о поништењу – Лот 15: Локација Поткозарје
pdf2 Одлука о поништењу – Лот 16: Локација Крупа на Врбасу
pdf2 Одлука о избору – Лот 17: Локација Рибник
pdf2 Одлука о избору – Лот 18: Локација Костајница
pdf2 Одлука о поништењу – Лот 19: Локација Бронзани Мајдан

 

65-11/21-Н-П (02.09.2022.)
pdf icon Одлука о избору – Лот 1 (Лот 15): Локација Поткозарје
pdf icon Одлука о избору – Лот 2 (Лот 16): Локација Крупа на Врбасу
pdf icon Одлука о избору – Лот 3 (Лот 19): Локација Бронзани Мајдан