+387 51 247 100 , бесплатна инфо линија 0800 50 116 callcentar@elektrokrajina.com
Izaberite stranicu

Prijedor, 01.08.2017. godine

„Elektrokrajina“ je danas u Prijedoru prigodno obilježila krsnu slavu, Svetog proroka Iliju – Ilindan.

Slavski obred služio je protojerej-stavrofor Ranko Maletić u svečanoj sali hotela „Prijedor“ u prisustvu više od 270 radnika „Elektrokrajine“, visokih zvanica i gostiju, nakon čega je upriličen slavski ručak.

Direktorica Seka Kuzmanović je u prigodnom obraćanju rukovodiocima i radnicima čestitala krsnu slavu, a gostima zaželjela ugodno druženje.

Ona je ukazala da „Elektrokrajina“, pored obavljanja osnovne djelatnosti, uvijek nastoji da njeguje tradicionalne vrijednosti i običaje.

„Lično smatram da se uspjeh našeg kolektiva ne može mjeriti samo u kilovat-časovima i konvertibilnim markama, jer zadovoljstvo svakog od nas ne bi bilo potpuno bez pozitivne radne atmosfere, zajedničnog druženja i duhovnog nadahnuća“, istakla je Seka Kuzmanović.

Podsjetila je da je Preduzeće Ilindan dugi niz godina slavilo u Banjoj Luci, ali da su tu praksu promijenili prije dvije godine od kada se obilježava svaki put u drugoj radnoj jedinici.

Nakon Mrkonjić Grada i Laktaša, ove godine je čast domaćinstva slave pripala prijedorskoj „Elektrodistribuciji“.

{loadposition slava2017}

Dalibor Pavić, rukovodilac RJ Prijedor, izrazio je zadovoljstvo što su odabrani za domaćina, ukazujući da su u proteklom periodu imali značajne poslovne aktivnosti.

„Konstantno se trudimo da naše usluge prema potrošačima budu što kvalitetnije, što ostvarujemo kroz realizaciju planiranih investicija. Na terenu smo stalno aktivni u rekonstrukciji mreže, uvođenju daljinskog očitavanja potrošnje električne energije i drugim projektima“, naglasio je Pavić.

Slavskoj svečanosti prisustvovali su i Željka Stojičić, potpredsjednik Narodne skupštine RS, nekoliko narodnih poslanika, v.d. generalnog direktora „Elektroprivrede RS“ Željko Kovačević, gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković, te brojni drugi gosti iz Prijedora i okolnih opština.