+387 51 247 100 , бесплатна инфо линија 0800 50 116 callcentar@elektrokrajina.com
Izaberite stranicu

Poslujući kao integralni dio sistema Mješovitog holdinga Elektroprivrede Republike Srpske Elektrokrajina a.d. želi da kvalitetno participira u procesu restrukturiranja i daljnjeg razvoja energetskog sektora Republike Srpske i Bosne i Hercegovine.

Cilj nam je da prije svega poboljšamo finansijske rezultate poslovanja. Pored aktivnosti usmjerenih na poboljšanju rezultata finansijskog poslovanja prvenstveno kroz smanjenje distributivnih gubitaka i aktivnosti na povećanju naplate električne energije Elektrokrajina a.d. će se fokusirati na modernizaciju poslovnog sistema, informacionih tehnologija, uvođenju sistema kvaliteta i poštivanju međunarodnih standarda. Nosioci svega ovoga će biti kvalitetni ljudski resursi.

U uslovima skore liberalizacije energetskog tržišta Evrope Elektrokrajina a.d. mora zadržati poziciju glavnog distributera i snabdjevača na tržištu Republike Srpske. Poslovanje Elektrokrajine a.d. u narednom periodu u potpunosti mora da se zasniva na poštivanju tržišnih principa i transparentnosti u radu. U tom smislu posebnu pažnju smo već usmjerili na odnose s kupcima, odnose s javnošću i tom smjeru ćemo nastaviti u budućnosti s ciljem da steknemo pozitivan imidž i ugled.