+387 51 247 100 , бесплатна инфо линија 0800 50 116 callcentar@elektrokrajina.com
Izaberite stranicu

Предузеће „Електрокрајина“ Бања Лука је 2. августа обиљежило крсну славу предузећа, Св. пророка Илију – Илиндан.

Славски обред у згради Дирекције предузећа у Бањој Луци служио је јереј Миодраг Копања у присуству руководних и надзорних органа „Електрокрајине“, те предсједника Синдикалне и Борачке организације.

Драган Чавић, в.д. директора „Електрокрајине“, је у обраћању присутнима истакао да ово предузеће, поред обављања основне дјелатности дистрибуције електричне енергије, настоји да очува традиционалне вриједности и обичаје.

„Због специфичних околности узрокованих пандемијом корона вируса, већ другу годину заредом нисмо у прилици да крсну славу прославимо у већем обиму, али је важно да сваки пут овај важан дан обиљежимо достојанствено. Надам се да ћемо већ идуће године Илиндан прославити заједно са радницима из свих теренских јединица предузећа“, казао је Чавић.

Претходно је, у склопу обиљежавања крсне славе, служен парастос за 18 погинулих бораца Војске РС – радника „Електрокрајине“.

Elektrokrajina parastos 2021

Поред руководства предузећа и запослених, парастосу су присуствовали представници борачких организација „Електрокрајине“ и града Бања Лука.

Предраг Кнежевић, предсједник Борачке организације града Бања Лука, изразио је захвалност колективу „Електрокрајине“ што његује сјећање на раднике који су положили своје животе за слободу Републике Српске.