+387 51 247 100 , бесплатна инфо линија 0800 50 116 callcentar@elektrokrajina.com
Izaberite stranicu

Laktaši, 02.08.2016. godine

“Elektrokrajina“ je danas u Laktašima prigodno obilježila Krsnu slavu, Svetog proroka Iliju – Ilindan.

Nakon služenja slavskog obreda u Hramu Pokrova presvete Bogorodice u Laktašima, u restoranu hotela „San“ je priličen prigodan ručak za više od 200 radnika „Elektrokrajine“, visokih zvanica, poslovnih partnera i ostalih gostiju.

Direktorica Preduzeća, g-đa Seka Kuzmanović, je u obraćanju prisutnima istakla da „Elektrokrajina“, pored obavljanja osnovne djelatnosti snabdijevanja i distribucije električne energije, konstantno nastoji da očuva i njeguje tradicionalne vrijednosti i običaje. 

Ona je ukazala da je Krsna slava – Ilindan od 90-tih godina prošlog vijeka našla posebno mjesto u kalendaru preduzeća, smatrajući da uspjeh i zadovoljstvo jednog radnog kolektiva ne bi bilo potpuno bez nadahnuća i sreće koja izvire iz ljudske duše. 

„Krsnu slavu Preduzeća smo dugi niz godina obilježavali u Banjaluci, ali smo tu praksu promijenili prošle godine kada smo odlučili da ovaj važan dan obilježimo širom regije u kojoj poslujemo“, kazala je Seka Kuzmanović.

{loadposition slava}

Obilježavanju Krsne slave Preduzeća, pored radnika i rukovodnih i nadzornih organa Preduzeća, prisustvovali su i ministri u Vladi Republike Srpske, Milenko Savanović i Zlatan Klokić, četvoro narodnih poslanika, predstavnici opštine Laktaši, poslovni partneri i drugi gosti.