+387 51 247 100 , бесплатна инфо линија 0800 50 116 callcentar@elektrokrajina.com
Izaberite stranicu

Banja Luka, 05.08.2016. godine

U zgradi Direkcije „Elektrokrajine“ služen je parastos za 18 poginulih boraca Vojske Republike Srpske – radnika preduzeća.

Nakon pomena koji su služili sveštenici Banjalučke eparhije SPC, članovi Uprave „Elektrokrajine“, te predstavici boračkih organizacija preduzeća i Grada Banja Luka, su prislužili svijeće i položili vijence ispred spomen ploče poginulima.


Miljan Radoja, predsjednik Boračke organizacije „Elektrodistribucije“ Banja Luka, je u prigodnom obraćanju prisutnima kazao da imena poginulih saboraca i radnih kolega moraju svima stalno biti u mislima.

„Posebno se to odnosi na borce koji su imali sreću da se poslije rata živi vrate kućama, kao i sve one koji se u ovoj zemlji nešto pitaju, a koji trebaju da povedu više računa o porodicama poginulih boraca“, naglasio je Radoja.

{loadposition parastos2016}
On je pozvao kolege borce na osnivanje jedinstvenog odbora Boračke organizacije na nivou preduzeća, što je podržala i direktorica Seka Kuzmanović, navodeći da kako su „jedinstveni bili u stroju i rovu, tako treba i da budu jedinstveni i unutar radnog kolektiva“.