+387 51 247 100 , бесплатна инфо линија 0800 50 116 callcentar@elektrokrajina.com
Izaberite stranicu

Бања Лука, 16. 3. 2020. године


ЗП „Електрокрајина“ а.д. Бања Лука обавјештава јавност да је, поштујући одлуке и препоруке надлежних институција Републике Српске и Управе „Електропривреде РС“ у борби против ширења вирусне болести корона (COVID-19), усвојила мјере у циљу смањења директних контаката са клијентима и купцима електричне енергије.

Позивамо купце електричне енергије да директни долазак на услужне шалтере радних јединица „Електрокрајине“ сведу на најмању могућу мјеру, односно само у неодложним и неопходним случајевима.

Истичемо да купци „Електрокрајине“ све упите, рекламације и пријаву кварова могу остварити путем бесплатне инфо линије 0800 50 116 и посредством електронске поште на адресе које су доступне на интернет страници предузећа (www.elektrokrajina.com). Захтјеви за прикључење као и издавање електроенергетских сагласности обављаће се, као и до сада, на услужним шалтерима.

Услужни шалтери радних јединица остају отворени радним данима од 7 до 15 часова с тим да ће у просторијама бити дозвољен истовремени улазак највише двије особе које се морају придржавати упутства о међусобном растојању од најмање једног метра.

Служба за односе са јавношћу