+387 51 247 100 , бесплатна инфо линија 0800 50 116 callcentar@elektrokrajina.com
Izaberite stranicu

Лакташи, 02.08.2016. године

“Електрокрајина“ је данас у Лакташима пригодно обиљежила Крсну славу, Светог пророка Илију – Илиндан.

Након служења славског обреда у Храму Покрова пресвете Богородице у Лакташима, у ресторану хотела „Сан“ је приличен пригодан ручак за више од 200 радника „Електрокрајине“, високих званица, пословних партнера и осталих гостију.

Директорица Предузећа, г-ђа Сека Кузмановић, је у обраћању присутнима истакла да „Електрокрајина“, поред обављања основне дјелатности снабдијевања и дистрибуције електричне енергије, константно настоји да очува и његује традиционалне вриједности и обичаје.

Она је указала да је Крсна слава – Илиндан од 90-тих година прошлог вијека нашла посебно мјесто у календару предузећа, сматрајући да успјех и задовољство једног радног колектива не би било потпуно без надахнућа и среће која извире из људске душе.

„Крсну славу Предузећа смо дуги низ година обиљежавали у Бањалуци, али смо ту праксу промијенили прошле године када смо одлучили да овај важан дан обиљежимо широм регије у којој послујемо“, казала је Сека Кузмановић.

{loadposition slava}

Обиљежавању Крсне славе Предузећа, поред радника и руководних и надзорних органа Предузећа, присуствовали су и министри у Влади Републике Српске, Миленко Савановић и Златан Клокић, четворо народних посланика, представници општине Лакташи,  пословни партнери и други гости.