+387 51 247 100 , бесплатна инфо линија 0800 50 116 callcentar@elektrokrajina.com
Izaberite stranicu

Banja Luka, 04.08.2017. godine

U holu Direkcije „Elektrokrajine“ danas je služen parastos za 18 radnika koji su dali život za slobodu Republike Srpske u proteklom Odbrambeno-otadžbinskom ratu.

Članovi Uprave preduzeća, predstavnici boračkih organizacija „Elektrokrajine“ i grada Banja Luka, te brojni ratni veterani i radnici tim su povodom položili vijence i prislužili svijeće ispred spomen‑ploče poginulima.

Predrag Knežević, predsjednik Skupštine Boračke organizacije grada Banja Luka, u obraćanju prisutnima kazao je da se poginuli saborci nikada ne smiju zaboraviti, navodeći da je „Elektrokrajina“ jedan od rijetkih kolektiva koji na pravi način čuva sjećanje na bivše kolege.

„Uprava “Elektrokrajine“ je značajno pomogla i izašla u susret potrebama porodica poginulih boraca i na tome im se javno zahvaljujem“, istakao je Knežević.

Ruško Petković, delegat Boračke organizacije Preduzeća, zahvalio je svim prisutnim što čuvaju uspomenu na poginule kolege i saborce, izražavajući nadu da će ovo obilježavanje svake godine biti sve brojnije.

{loadposition parastos2017}

Za prisutne borce iz svih radnih jedinica Preduzeća upriličen je prigodan ručak u restoranu „Elektrodistribucije“ Banja Luka.