+387 51 247 100 , бесплатна инфо линија 0800 50 116 callcentar@elektrokrajina.com
Izaberite stranicu

Banja Luka, 07.08.2015. godine

U prostorijama Direkcije „Elektrokrajine“ danas je, uz sasluženje sveštenika Srpske pravoslavne crkve, služen parastos za 16 poginulih boraca – radnika preduzeća u proteklom Odbrambeno-otadžbinskom ratu.

Tim povodom su članovi porodica poginulih boraca, Uprava „Elektrokrajine“ na čelu sa direktoricom Sekom Kuzmanović, predsjednik Predsjedništva Boračke organizacije RS Duško Miletić, predsjednik Sindikata radnika „Elektroprivrede RS“ Nebojša Bjelica, te čelnici boračke organizacije preduzeća i Grada Banjaluka, prislužili svijeće i položili cvijeće ispred spomen ploče poginulima.

Miljan Radoja, predsjednik Boračke organizacije „Elektrokrajine“, je u prigodnom obraćanju prisutnima zahvalio Upravi preduzeća na podršci u organizaciji pomena ističući da je moralna obaveza svih da se sjećaju kolega i saboraca koji su položili život za Republiku Srpsku.

Služenje pomena za poginule borce – radnike „Elektrokrajine“ organizovali su Boračka organizacija preduzeća uz podršku Uprave i Sindikalne organizacije.